Милена Иванова

Психолог
gallery/04a35de02b1e24e9bf68f844f1914d4f.lock
За Мен

Не винаги е лесно, дори напротив, често е много трудно да се посветиш на дейност, която обичаш. Аз съм от хората, които имат късмета да претворят юношеския интерес първо в образование, а в последствие и в целенасочен професионален път, изпълнен с отдаденост и грижа за Другия.

gallery/scott-webb-obkbq4z3cua-unsplash (1)

Добави Бизнес мото като кликнеш 2 пъти

 

Добави основните предимства отличаващи бизнеса ти от останалите. Добави текст защо потенциалните клиенти трябва да изберат твоя продукт пред някой друг. Опиши свой собствен уникален текст и стил. Натисни Done за да запазиш

Завърших психология, а в последствие специализирах клинична психология. Опитът ми в работата е немалък и достатъчно разнообразен, даващ ми поглед върху трудностите, които срещат хората през различните етапи от живота си.

През годините имах възможност да работя с различна проблематика, започвайки с проблемите на ранното детство и понякога съпътстващите го разстройства на развитието, трудности с адаптацията към училищния живот или промените в семейната среда.
Срещнах се с вече пораснали деца във вихъра на житейска криза, затруднени да вземат значимо решение или неудовлетворени от интимните си взаимоотношения.
А не рядко и родители, борещи се да се справят с понякога трудно овладяемото поведение на своите деца.

Забелязала съм, че често човек е склонен да търси психологична помощ едва, когато проблемът достигне размери трудни за овладяване и това е особено валидно за трудностите на децата, независимо дали те касаят развитието, обучението или тяхното поведение. За съжаление, в тези случаи е пренебрегнато най-важното условие за постигане на успех, а то е времето. Колкото по-рано се потърси помощ, била тя под формата на две или три консултации или по-продължително консултиране, толкова по-успешно и по-бързо се справя човек - дете или възрастен - със затрудненията си.